Spoed

Elke werkdag is er voor onze patiënten voldoende tijd gereserveerd voor spoedeisende pijnklachten, waardoor u dezelfde dag nog door ons geholpen kan worden. U kunt ons bereiken op telefoonnummer 070-3260891. Buiten onze praktijkuren kunt u terecht bij de Tandarts Spoed Praktijk (Lijnbaan 32, Den Haag).

spoed

Spoeddienst tandarts Den Haag

Voor ernstige pijnklachten, nabloedingen en ongevallen kunt u terecht bij de spoeddienst tandarts in Den Haag. Het telefoonnummer van de spoeddienst is: 070-2040010. Deze is telefonisch 24 uur per dag bereikbaar. Indien u de spoeddienst bezoekt, houdt u er dan de rekening mee dat het gebruikelijk is contant af te rekenen. De tarieven hiervoor zijn wettelijk vastgesteld door de Nederlandse Zorgautoriteit (NZA) en zijn dezelfde als bij ons in de praktijk. Echter is er wel een extra UTP code voor avond, nacht en weekenduren (C021). Neemt u in dat geval ook uw identiteitsbewijs en uw verzekeringspas mee. De factuur die u meekrijgt, kunt u bij uw aanvullende tandartsverzekering van uw zorgverzekeraar indienen voor een eventuele vergoeding.

Wat valt onder een spoedgeval?

Hieronder een overzicht wat wel en niet een spoedgeval is.

Spoedgeval

  • Uitgeslagen of loszittende tanden door een ongeval of klap
  • Acute ontsteking met koorts
  • Nabloeding bij het trekken van tanden of kiezen
  • Dikke wang met ernstige kiespijn

Geen spoedgeval

  • Afgebroken stukje tand of kies
  • Uitgevallen vullingen
  • Losse kronen en bruggen

Meer informatie?

Wilt u meer weten over Dental Care Centrum of onze behandelingen? Neem gerust contact met ons op. Bel ons op 070 326 0891 of gebruik het contactformulier. We staan u graag te woord!

 

Inschrijven

U kunt zich eenvoudig inschrijven via onze website. Vul uw gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op om uw inschrijving te bevestigen.

tandarts den haag balie1