Onze tandartspraktijk

Dental Care Centrum is een moderne en professionele tandartspraktijk in Den Haag, gericht op uw tandheelkundig welzijn. Onze praktijk stelt alles in het werk om u optimale zorg te verlenen, waarbij kwaliteit, service en innovatie centraal staan. Elke patiënt heeft zijn eigen tandarts voor alle reguliere behandelingen waardoor er snel een vertrouwensband ontstaat.

Persoonlijke aandacht, kwaliteit en openheid van tandheelkundige behandeling zijn voor ons belangrijke speerpunten. Preventie van tandheelkundige problemen vinden wij erg belangrijk. Wij proberen voorspelbaar te werken en te zorgen dat de patiënt zich bij ons thuis voelt. Onze tandartsen nemen uitgebreid de tijd voor u om te luisteren naar uw wensen en verwachtingen. Op deze manier proberen we een totaalbeeld te vormen van uw mondgezondheid en wordt er een zorgplan gemaakt specifiek toegespitst op uw problemen.

Wij zijn aangesloten bij beroepsvereniging: Koninklijke Nederlandse Maatschappij tot bevordering der Tandheelkunde (KNMT) of bij de Vereniging van Mondhygienisten (NVM).

Neem een kijkje in de praktijk hieronder.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over Dental Care Centrum of onze behandelingen? Neem gerust contact met ons op. Bel ons op 070 326 0891 of gebruik het contactformulier. We staan u graag te woord!

 

Inschrijven

U kunt zich eenvoudig inschrijven via onze website. Vul uw gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op om uw inschrijving te bevestigen.

tandarts den haag balie1