Kwaliteit

Kwaliteit2019-02-09T18:18:13+00:00

In ons tandheelkundig centrum werken onze behandelaars met de modernste apparatuur. Onze behandelkamers zijn toegerust op het verlenen van de beste zorg. Daarnaast kunt u rekenen op hoogwaardige materialen en technieken. Om de kwaliteit van zorg te waarborgen zijn we voortdurend bezig met het optimaliseren van de hygiëneprotocollen. Op deze manier staan wij garant dat ons instrumentarium schoon en steriel worden gebruikt. Daarbij gaat het bijvoorbeeld om het dragen van beschermende kleding voor medewerkers, maar ook beschermingsmiddelen zoals mondmaskers, handschoenen en beschermende brillen. In de behandelkamer en sterilisatieruimte is een duidelijke scheiding tussen vuile en schone instrumenten en materialen. Het gebruikte instrumentarium wordt direct na gebruik naar de daarvoor bestemde ruimte gebracht, zodat zowel patiënt, behandelaar en assistente zo min mogelijk in aanraking komen met het gebruikte instrumentarium.

Onze tandartsen zijn aangesloten bij een beroepsvereniging: Koninklijke Nederlandse Maatschappij tot bevordering der Tandheelkunde (KNMT) of de Associatie Nederlandse Tandartsen (ANT).

Al onze tandartsen en tandartsspecialisten zijn gekwalificeerd en staan ingeschreven in het BIG-register. De Wet BIG heeft als doel het bevorderen en bewaken van de kwaliteit in de gezondheidszorg. De wet beschermt de patiënt tegen ondeskundig en onzorgvuldig handelen van zorgverleners.

Onze mondhygiënisten staan ingeschreven bij de Vereniging van Mondhygienisten (NVM).

De behandelaars in Den Haag houden zich bij hun beroepsuitoefening aan de gedragsregels en praktijkrichtlijnen die zijn opgesteld door de beroepsverenigingen.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over Dental Care Centrum of onze behandelingen? Neem gerust contact met ons op. Bel ons op 070 326 0891 of gebruik het contactformulier. We staan u graag te woord!

Contact

Inschrijven

U kunt zich eenvoudig inschrijven via onze website. Vul uw gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op om uw inschrijving te bevestigen.

Inschrijven