Kwaliteit

Kwaliteit2023-10-21T18:06:08+00:00

Kwaliteit

In onze tandartspraktijk werken de tandartsen met de modernste apparatuur. De behandelkamers zijn toegerust op het verlenen van de beste zorg. Daarnaast kunt u rekenen op hoogwaardige materialen en technieken. Om de kwaliteit van zorg te waarborgen zijn we voortdurend bezig met het optimaliseren van de hygiëneprotocollen volgens de wet Infectiepreventie. Op deze manier staan wij garant dat ons instrumentarium schoon en steriel worden gebruikt. Daarbij gaat het bijvoorbeeld niet alleen om het dragen van beschermende kleding voor medewerkers, maar ook beschermingsmiddelen zoals mondmaskers, handschoenen en beschermende brillen. In de behandelkamer en sterilisatieruimte is een duidelijke scheiding tussen vuile en schone instrumenten en materialen. Het gebruikte instrumentarium wordt direct na gebruik naar de daarvoor bestemde sterilisatie ruimte gebracht, zodat zowel patiënt, behandelaar en assistente zo min mogelijk in aanraking komen met het gebruikte instrumentarium.

Alle handelingen en kwaliteitseisen betreffende röntgenfoto’s houden we bij in ons KEW-dossier.

kwaliteit tandarts den haag

Onze tandartsen en tandartsspecialisten zijn gekwalificeerd en staan ingeschreven in het BIG-register. De Wet BIG heeft als doel het bevorderen en bewaken van de kwaliteit in de gezondheidszorg. De wet beschermt de patiënt tegen ondeskundig en onzorgvuldig handelen van zorgverleners. De medewerkers houden zich bij hun beroepsuitoefening aan de gedragsregels en praktijkrichtlijnen die zijn opgesteld door de beroepsvereniging KNMT.

Wilt u de tandarts in Den Haag een waardering geven? Dit kan via de website van Zorgkaartnederland.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over Dental Care Centrum of onze behandelingen? Neem gerust contact met ons op. Bel ons op 070 326 0891 of gebruik het contactformulier. We staan u graag te woord!

 

Inschrijven

U kunt zich eenvoudig inschrijven via onze website. Vul uw gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op om uw inschrijving te bevestigen.

tandarts den haag balie1
Ga naar de bovenkant