Klachtenregeling

Bij goede zorg en aandacht voor uw gebit staat kwaliteit voorop. Wij hanteren procedures en richtlijnen volgens de laatste wetenschappelijke standaarden. Op deze manier willen we u de beste tandheelkundige behandeling in bieden. De meeste patiënten zijn tevreden over hun tandarts.

Tóch kan het weleens gebeuren dat u vindt dat u onjuist bent geïnformeerd of behandeld. Mocht het een keer voorkomen dat u vindt dat wij u onjuist of onzorgvuldig informeerden of behandelden? Heeft u klachten, vraag ons dan om een verhelderend gesprek. Wij vragen u uw klachten voor te leggen tijdens een gemaakte afspraak voor een consult of door te sturen naar ons contactformulier. Uw tandarts in Den Haag kan dan nog eens uitleggen waarom hij of zij iets op een bepaalde manier deed. U kunt dan gezamenlijk zoeken naar een oplossing.

– U kunt erop rekenen dat we uw klachten serieus nemen

– Het geeft ons de mogelijkheid om samen met u een oplossing te vinden

– Dit helpt ons om onze kwaliteit van zorg en dienstverlening te verbeteren

Informatiepunt en klachtenregeling

Komt u er samen niet uit? Dan kunt u telefonisch advies inwinnen bij het Tandheelkundig Informatiepunt (TIP). Het TIP is opgericht door de beroepsorganisatie, KNMT. Levert ook dit geen bevredigende oplossing, dan kunt u gebruik maken van de KNMT-klachtenregeling waarbij wij zijn aangesloten. Daarbij zijn twee mogelijkheden, namelijk bemiddeling of formele klachtbehandeling, resulterend in een uitspraak. Voor behandeling door de Geschilleninstantie Mondzorg kan een eigen bijdrage verschuldigd zijn.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over Dental Care Centrum of onze behandelingen? Neem gerust contact met ons op. Bel ons op 070 326 0891 of gebruik het contactformulier. We staan u graag te woord!

 

Inschrijven

U kunt zich eenvoudig inschrijven via onze website. Vul uw gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op om uw inschrijving te bevestigen.

tandarts den haag balie1