Intake

Intake2019-02-25T16:36:05+00:00

Tijdens deze de eerste afspraak proberen we een volledig beeld te krijgen van uw (mond)gezondheid. We beginnen met het doornemen van uw algehele gezondheid. Dat doen we omdat verschillende problemen in uw mond veroorzaakt kunnen worden door aandoeningen in uw lichaam. Daarnaast willen we uitsluiten dat er geen interactie kan zijn tussen de eventuele medicijnen die u slikt en bijvoorbeeld verdovingsvloeistof.

Uitgebreide controle

Daarna doen we een uitgebreide controle en kijken we ook naar uw poetsgewoonten. We inventariseren problemen in uw mond zoals gaatjes, missende tanden of tandvleesproblemen. Voor een compleet beeld is het noodzakelijk dat we röntgenfoto’s maken van uw gebit.

Hierna volgt een behandelplan waarmee we eventuele problemen kunnen aanpakken. Kinderen tot 18 jaar zijn vanuit de basisverzekering verzekerd voor de periodieke controle. Bent u 18 jaar of ouder, dan wordt de behandeling niet vergoed vanuit de basisverzekering. Sluit u een aanvullende verzekering af, dan vergoedt uw zorgverzekeraar de periodieke controle meestal wel. Neem contact op met uw verzekeraar voor de voorwaarden en de hoogte van de vergoeding.

Behandelafspraken

We bespreken het behandelplan en plannen afspraken in. Hebt u een grote hoeveelheid tandsteen? Dan maken we hiervoor een aparte afspraak bij de mondhygiënist. De kosten voor intake zijn afhankelijk van uw mondgezondheid en kunnen daarom variëren.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over Dental Care Centrum of onze behandelingen? Neem gerust contact met ons op. Bel ons op 070 326 0891 of gebruik het contactformulier. We staan u graag te woord!

Contact

Inschrijven

U kunt zich eenvoudig inschrijven via onze website. Vul uw gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op om uw inschrijving te bevestigen.

Inschrijven