Het team

Het team2018-12-15T11:36:20+00:00

Ons team bestaat uit ervaren gekwalificeerde tandartsen en mondhygiënisten.

In onze praktijk werken wij met passie voor onze patiënten én ons vak. We weten dat veel patiënten angst hebben om naar de tandarts te gaan. Bij ons is er altijd voldoende ruimte voor persoonlijke aandacht en u wordt altijd door dezelfde tandarts behandeld. Op deze manier hoeft een bezoek naar de tandarts in Den Haag niet meer stressvol te zijn.

Onze praktijk werkt continue aan het op peil houden van de tandheelkundige kwaliteit. Omdat de tandheelkunde voortdurend in ontwikkeling is, volgen alle teamleden regelmatig bij- en nascholing, lezen we vakliteratuur en bezoeken we klinische avonden. Hierdoor kunnen wij u de best mogelijke mondzorg bieden. Professionaliteit, klantvriendelijkheid en kwaliteit vormen de basis van onze praktijkvoering.

Dhr. C.W. Kwok
Dhr. C.W. KwokTandarts
Mevr. M. Janssen
Mevr. M. JanssenTandarts
Mevr. T. Oosterlink
Mevr. T. OosterlinkMondhygienist

Meer informatie?

Wilt u meer weten over Dental Care Centrum of onze behandelingen? Neem gerust contact met ons op. Bel ons op 070 326 0891 of gebruik het contactformulier. We staan u graag te woord!

Contact

Inschrijven

U kunt zich eenvoudig inschrijven via onze website. Vul uw gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op om uw inschrijving te bevestigen.

Inschrijven